classes

KAHVAKUULAURHEILU

Kahvakuulaurheilu, alkuperäiseltä nimeltään girevoy sport (GS), on urheilulaji, jossa nostetaan yhtä tai kahta kahvakuulaa mahdollisimman monta kertaa 10 minuutin aikarajan sisällä.

Nykymuotoinen GS on Neuvostoliitosta alkunsa saanut tekniikka- ja taitolaji, jossa tarvitaan voimaa ja kestävyyttä, sekä liikkuvuutta ja toistomäärien kasvaessa myös nopeutta. Klassisen GS:n nostot ovat tempaus ja työntö, kuten painonnostossakin, sekä kolmantena lajina long cycle (LC) eli rinnalleveto-työntö, joka kisataan erikseen.

Lajin erikoisuus on nostojen nopeuden lisäksi rentoutumisessa suorituksen aikana. Koska aikaa suoritukselle on verrattain kauan, kevytkin paino tuntuu pian raskaalta, sillä yhteiskilomäärät lasketaan tuhansissa. Nostajan on siis opittava lepäämään kuulat sylissä eli ”räkissä” tai yläasennossa. Lajia on vaikea verrata suoraan mihinkään toiseen urheilulajiin; se ei muistuta perinteistä voimailua vaan enemmän ehkä sotilaspenkkiä, mutta tekniikoista löytyy paljon yhtäläisyyksiä myös esimerkiksi kamppailulajien kanssa. Työtä tehdään kerralla pitkään joten pienet yksityiskohdat suoritustekniikoissa alkavat pian vaikuttaa isoon kokonaisuuteen.

Oheisharjoittelumuotona kahvakuulan nostaminen tarjoaa ainoana välineenä täydellisen yhdistelmän voimakestävyyttä ja hapenottokykyä parantavia harjotteita, joiden perusteet ovat erittäin loogisia ja siksi helppo oppia. Harjoittelun haasteet kohdataan kun minuuttimääriä aletaan lisätä ja tekniikka on pidettävä kasassa myös väsymisen myötä. (kahvakuulaurheilu.net)

SAWOssa kahvakuulaurheiluun voi osallistua jäsenet, jotka haluat osallistua ohjattuun valmennukseen. Meillä ohjatut tunnin ovat monipuolisia ja tehokkaita. Ne kehittävät tekijäänsä monella osa-alueella kuten voima, voimakestävyys, liikkuvuus, kehonhallinta ja hapenottokyky. Tämä on aivan erijuttu kun se kaikkien jo kokeilema kuntosalikuulailu!


KEHONHUOLTO

SAWOn kehonhuollon tunnit sisältää monipuolisesti kehoa palauttavia harjoituksia. Viikottain eri ajankohdista löytyy erilaisia kehonhuollon tunteja, jotka on tehokasta vastapainoa SAWOn muille valmennettaville lajeille.

Kehonhuollon tunneilla saat mm.

  • Paremman liikkuvuuden
  • Tehokasta palautumista, jotta pystyt kehittämään suorituskykyäsi.
  • Kolotukset ja jumit vähenee.
  • Itsellesi työkaluja omatoimiseen kehonhuoltoon.
  • Hyvän olon.MAMMATREENI

SAWOn MammaTreeni on monipuolinen, tehokas ja raskaudesta palauttava harjoitus jonka kesto on 45min. Mamma-treeniä SAWO tarjoaa kaksi kertaa viikossa johon voit osallistua heti neuvolan jälkitarkastuksen jälkeen. Kuntotasollasi ei ole merkitystä, sillä jokainen voi tehdä oman fiiliksensä mukaan.

Treeni on tehokasta mutta siihen on helppo tulla mukaan milloin vain! Meillä on treenin ajan käytössä lasten leikkihuone salin yhteydessä, ja pienimmät lapset voivat olla salin puolella mukana harjoituksen ajan. Mamma-treenin ryhmäkoko on turvallisuussyistä 15 henkilöä, lähtökohtana on että lapset viihtyy ja Äidit treenaa, tervetuloa kokeilemaan!

MammaTreeni 2 x viikossa, voit ottaa lapsesi mukaan!

49€/kk

KATSO MYÖS

class

LAHJAKORTIT

Lahjakorttia voi hyödyntää kaikkiin SAWOn palveluihin haluamallaan summalla. (Ei hieronta.)

OSTA OMAKSI TAI LAHJAKSI
class

VOIMANOSTO

Me tarjoamme SAWOssa asiakkaillemme punttikoulun (alkeiskurssi) jossa opetetaan niin voimanoston kuin painonnoston alkeet.

TUTUSTU
class-detail

KUUKAUSI OMATOIMISTA TREENAAMISTA.


Voit harjoitella omatoimisesti keskuksen aukioloaikoina.
Huomioi valmennusryhmien aikataulut omassa harjoittelussasi.

LIITY REMMIIN

RAVINTOVALMENNUS

packages

RAVINTOVALMENNUS

  • Apua painonpudotukseen
  • Raskaudesta palautumiseen
  • Virkeämpään arkeen
  • Lihasmassan kasvatukseen
129€ OSTA NYT